[Чайний ЛайфГак №1] Секретний бюджетний метод заварювання якісного чаю Шоу Мей.


  • 07 квітня 2021 16:03:59
  • Відгуків: 0
  • Переглядів: 1345
  • 0

На відео - те, чого вам не розкажуть в магазинах чаю. Продавці чаю замовчують цей бюджетний метод.


Купити нормальний комплект посуду можна у нас на сайті.

ТЕМИ та СЛОВА: як заварити білий чай, недорого чай, Шоу Мей, китайський чай #ЧайнийЛайфхак #ЧайніФішки #БілийЧай #ШоуМей #ЧаЇнкА #Андрій Мамай #Лагідна Чаїнізація #ЧайКиїв #ЧайБровари Підтримайте проект «ЧаЇнкА: #ЛагіднаЧаїнізація»: * тисніть на "палець догори" під цим відео * підпишіться на канал * залиште вашу думку в коментах Ваші лайки і репости підуть на покращення контенту. Право на чай - це наша з вами спільна справа. ❤️ Чай має бути якісним ???? а ви маєте ПРАВО на ЧАЙ на якісний чай!


 

Піала скляна двостінна, 50мл (2 штуки)
120 грн.
Вже відома багатьом піала.Скляна, двостінна.Ідеальна як для дому, так і для подачі в ресторанах та кафе, де подають чай правильно.Так, саме та - витончена, комфортна, естетична.Зав..
Рушничок чайний
160 грн.
Так. Рушничок! Потрібний аксесуар у чайному куточку. Навіть, якщо ви тільки розпочинаєте чайний шлях.Виготовлене зі спеціальної мікрофібри, що вбирає рідину швидку і якісно. Т..
«Гора». Чахай скляний Samadoyo CP-14 (400 мл)
430 грн.
Об'єм в 400 мл - саме те, що потрібно для компанії чаєманів.Трапецієподібна форма, форма гори. у Samadoyo знають ціну якості і відмінному дизайну.Естетика, ергономічнічність т..
 «Біла крига». Ґайвань порцелянова (130 мл)
290 грн.
Якісний чайний аксесуар для заварювання чаю. "Біла крига" - це недорога, бюджетна ґайвань. Але, при тому вона виконана досить вміло. Білосніжна порцеляна. Об'єм 130 мл з яких робоч..
Залишити відгук  ↓
 
Відгуків ще не було.