Пресований білий чай ✅ Бай Му Дань, млинець 250 гр
Пн.-Пт. до 18:00, Сб. до 13:00, Нд. - вихідний
На карту Приват або Моно
(від 2000грн при оплаті на карту банка)
Опис Пресований білий чай ✅ Бай Му Дань, млинець 250 гр
«Біла півонія» (白牡丹) в пресованому вигляді. Млинець на 250 грамів в надзвичайно стильній упаковці. Одразу й не зрозуміло, в упаковці швейцарський годинник чи білий чай? Ви можете залишити цей млинець собі (а така спокуса буде). Що ж, любов до себе - саме вона є першим щаблем до любові до ближнього, а далі... і до всеохоплюючої всепоглинаючої вселенської безумовної любові. Білий чай лише початок :) Можете подарувати цей пресований Бай Мудань боссу, другу, діловому партнеру. 250 грамів чистої вишуканості. Так, вишуканості.
Та, маю одразу попередити, що це церемоніальний чай, для вже досвідчених чайних людей з "натренованим" чайним смаком. Якщо це не так, - не відмовляю, але - рекомендую розпочати знайомство з білими чаями з не менш стильного млинця найвищої якості "Шоу Мей HQ*, млинець 250 гр («Брови Довголіття»)".
Про властивості, смак, післясмак чаю Бай Мудань
Зміцнює імунітет, ефективний антиоксидант, сповільнює процеси старіння шкіри, допомагає засвоєнню організмом кальцію, нормалізує рівень цукру в крові... І іще великий список користностей білого чаю Бай Мудань. Та, врешті-решт, ми не про ліки. В наш час Бай Мудань найбільше цінується за його букет аромату, смаку, післясмаку та чайного стану.
При заварюванні цей чай дає дивовижний приємний аромат. Солодкуватий, свіжий, з легкими хмільно-солодовими нотками.
Про виробництво пресованого білого чаю Бай Мудань
Зпресований в млинець Бай Мудань можуть віднести до так званої підгрупи Білий Пуер. Це помилково. Сировину для Білої Півонії називають "три білих" (також є звучання як "чай двох пелюсток"), так як для цього чаю беруть сріблясто-пухнасту першу бруньку-чаїнку і два перших молодих листочки з ворсом. Це високоякісна сировина - зрілі та сильні листочки. Підв'ялі, пошкоджені при зборі чи під'їдені комахами листочки відбраковуються. Тому, це другий за ціною білий чай. Перший - це Бай Хао Ін Чжень (Сріблясті голки з білим ворсом).
Як заварювати та зберігати пресований білий чай Бай Мудань
Заварювати пресований Бай Мудань краще в ґайвані або скляному чайному посуду. Відділіть від млинця шматочок. Покладіть 4-5 грамів на 100 грамову ґайвань. Заварюйте гарячею водою (80°С). Перший пролив витримайте на два-три видихи і злийте. Далі - формуйте ваш досвіт, пробуйте різні витримки. Тільки не перезаваріть. При надто довгій експозиції смак Білої Півонії може стати терпким та гіркуватим. Тримає смак і аромат до 6-8 заварюваннь проливом.
При зберіганні, як і для будь-якого чаю, важливо виділити чаю сухе, темне місце без сторонніх запахів (ну, точно не біля баночок зі спеціями).
І поділіться зі світом нашою сторінкою про білий чай Бай Мудань. Переходьте на чайну сторону.
Бо ж, «ЧаЇнкА» - це #ЛагіднаЧаїнізація.
А я, автор проекту, - Андрій Мамай, бажаю вам комфортних чаюваннь в приємній вам компанії.
Характеристики Пресований білий чай ✅ Бай Му Дань, млинець 250 гр
Інформація про товар | |
---|---|
Вага | 25.00г |
Допомогти знайти?
Якщо ви не знайшли те, що шукали, скористуйтеся пошуком по каталогу
Колекційні та
НА ПОДАРУНОК
Найцінніші та найунікальніші чаї та комплекти з нашої колекції.