Тайванський улун
Смак та особливості чаю Тайванський улун
Тайванський улун – це унікальний представник світу чаю, який поєднує в собі дивовижний букет смаків: від фруктових до квіткових, від медових до м'яких молочних відтінків. Особливість цього улуна полягає в умілому поєднанні традиційних методів ферментації з унікальним мікрокліматом Тайваню.
Ефект і корисні властивості
Тайванський улун не просто зачаровує своїм смаком. Він також стимулює мозок,оскільки теїн, що міститься в чаї, підтримує бадьорість та концентрацію. Поліфеноли в улуні сприяють нормалізації обмінних процесів. Антиоксиданти допомагають організму боротися з інфекціями та зберігають здоров'я шкіри.
Секрети заварювання Тайванського улуна
Для того, щоб розкрити всі грані смаку тайванського улуна, слід звертати увагу на такі нюанси: ідеальна температура для заварювання – 85-90°C; оптимальний час заварювання для розкриття аромату і смаку улуна - 3-4 хвилини; 1-2 чайні ложки листя на чашку — золоте правило заварювання.
Тайванський улун – це дійсно особливий чай, що заслуговує на місце у вашій колекції. Він дасть можливість відчути всю глибину східних традицій чаювання. Якщо ви зацікавлені, купити Тайванський улун можна прямо в нашому магазині чаю Чаїнка!
Допомогти знайти?
Якщо ви не знайшли те, що шукали, скористуйтеся пошуком по каталогу
Колекційні та
НА ПОДАРУНОК
Найцінніші та найунікальніші чаї та комплекти з нашої колекції.
Останні
КАТАЛОГ
Чай та посуд для чайної церемонії